Daca ati vizitat cafenelele din zona Victoriei prin vara lui 2013, in mod sigur ati dat de noi acolo, certandu-ne, contrazicandu-ne, apoi radiind de satisfactie cand am reusit sa creem o idee noua de HR. De fapt ideea nu a fost neaparat noua, insa a fost una buna in mod sigur.

Planul nostru de afacere a fost premiat de EHR in cadrul concursului pentru cel mai bun proiect Start Up de HR din Romania.

Ne-am propus sa sustinem afacerile locale. Astfel am dezvoltat, dupa modele folosite de companiile mari, servicii HR de top accesibile tuturor categoriilor de business.

Valorile Noastre

Ne folosim energia, abilitatile si resursele pentru a oferi cele mai bune solutii
În tot ceea ce facem actionam etic, corect si transparent
Întotdeauna clientii sunt in centrul activitatilor noastre
Daruim societatii si ne implicam in comunitate pentru a ajuta la construirea unui viitor mai bun

Obiectivele noastre pana in 2021

Dosare administrate 29%
Proiecte implementate 37%
Regiuni acoperite 33%
Investitii in proiecte sociale 3.300 Euro

Cine suntem noi?

Ionut Andrisan
Ionut AndrisanBusiness Partner
Co-fondator HR Cloud, experienta de 8 ani in proiecte HR pentru companii de top – Morgan Stanley, Vodafone, Genpact si Doosan, specializat in Londra pe sistemele de evaluare si dezvoltare personala PPIS, absolvent de Drept si Psihologie,
Catalin Gheorghe
Catalin GheorgheBusiness Partner
Co-fondator HR Cloud, proiecte de dezvoltare de business, dezvoltare HR pentru companiile mici si medii si programe de responsabilitate sociala in ultimii 10 ani, absolvent de Inginerie Economica in limba Germana.