Nu este vorba doar despre afaceri, ci si despre a face bine pentru societate

Ne punem la dispozitie timpul, energia si cunostintele pentru a investi in viitorul comunitatii.

  • Daruim 5% unui ONG
  • Organizam sesiuni gratuite de Orientare in Cariera
  • Oferim suport persoanelor care isi cauta un loc de munca
  • Suntem deschisi proiectelor noi

Cum ne implicam

Dorim sa sprijinim comunitatea din care facem parte, de aceea ne-am angajat sa oferim 5% din profitul fiecarui proiect unei organizatii non-guvernamentale.

Ne place sa investim in prezent si in viitor, asa ca organizam regulat cu studenti si elevi sesiuni de orientare in cariera in care povestim despre viitor, alegerea unei cariere si despre proiectele in care se pot implica si care pot face o diferenta in dezvoltarea lor personala.

Un alt mod prin care incercam sa oferim este consultanta gratuita pentru persoanele care isi cauta un loc de munca. Mai concret, ii ajutam sa-si aleaga o cariera, sa-si creeze un profil bun si vizibilitate in fata angajatorilor.

Nu in ultimul rand, suntem deshisi proiectelor noi. Daca gasim un proiect bun si avem capacitatea sa-l sustinem, o facem cu drag.

În 2016 cei 5% din profit au mers către Fundatia Filantropica Metropolis. In 2017 am decis sa directionam 10% din profit catre Fundatia Filantropica Metropolis. 

Am vazut ca sunteti constienti de calitatea lucrurilor pe care le oferiti: cand am fost la print cu CV-ul in engleza, operatorul a fost atras de frumusetea CV-ului. I-am spus ca am fost ajutat de un profesionest si sa intre pe hrcloud.ro pentru mai multe informatii.
Cu suportul oferit de voi, acum ma bucur de noul loc de munca intr-o multinationala. Multumesc!
Sorin, Inginer Constructii